Heeft u spullen die u tijdelijk niet gebruikt? Sla ze dan veilig op bij AAA Opslagcontainers bij Caravanstalling Zeevaarder in Vijfhuizen, vlakbij Haarlem. Het terrein staat onder permanent toezicht en er vindt altijd toegangscontrole plaats. We zijn elke dag van de week geopend en hanteren ruime openingstijden. Zo zijn uw spullen altijd bereikbaar voor u.
 
Kies voor een grote container van 12 meter lang, of voor een kleinere container van 6 meter lang. Of u uw spullen nu voor een paar maanden of voor meerdere jaren opslaat, bij AAA Opslagcontainers bij Caravanstalling Zeevaarder in Noord-Holland zijn uw kostbaarheden veilig.

Meer weten over beschikbaarheid en prijzen? Bel 023-5362626.

Opslagcontainers op een beveiligd terrein

AAA Opslagcontainers, tussen Haarlem en Amsterdam

Heeft u goederen die u tijdelijk wilt opbergen op een veilige plaats? Voor opslag van uw kostbaarheden biedt AAA Opslagcontainers sterke zeecontainers in diverse maten. Hier kunt u goederen veilig en onbezorgd opslaan. Wij hanteren het gehele jaar ruime openingstijden voor toegang tot de containers.

Opslag in containers

We beschikken over grote containers van 12m lang en kleine containers van 6m lang. Wij hebben zowel nieuwe als oude containers en wij zoeken een passende opslagcontainer afhankelijk van wat u wilt opslaan. U kunt binnen onze ruime openingstijden, dagelijks over uw container beschikken.

Uw kostbaarheden veilig en droog

Onze openingstijden opslagcontainers

Maanden april, mei, juni, juli, augustus en september dagelijks van 08.00 tot 21.00 uur.
Maanden oktober, november, december, januari, februari en maart dagelijks van 08.00 tot 18.00 uur.

Op het terrein is toezicht aanwezig.

Rekeningnummer van de opslagcontainers

IBAN: NL40INGB0006474341

Binnen- en buitenstalling

Wilt u uw caravan stallen op ons buitenterrein of in onze loods? Neem contact met ons op en bel naar 023-5362626

Voor beschikbaarheid en prijzen, kunt u het beste contact met ons opnemen.