Dagelijks toegang tot uw caravan op onze parkeerplaats

Caravanstalling vlakbij Haarlem en Amsterdam

Wilt u uw caravan of camper op elk moment kunnen ophalen? Ons beveiligde, verharde buitenterrein is dagelijks bereikbaar binnen onze ruime openingstijden. U hoeft niet van tevoren te bellen. De zekerheid van een bewaakte stalling én de vrijheid om uw caravan of camper op te halen wanneer u dat uitkomt? Stal uw voertuig bij Caravanstalling Zeevaarder in Noord-Holland.

Combinatie

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie: Dan staat uw caravan in de zomer buiten, met het voordeel dat u hem altijd kunt halen zonder te bellen. Vanaf oktober tot april staat uw caravan binnen, hij blijft schoon en droog.

Uw voertuig veilig gestald, het hele jaar door

We bewaken het terrein permanent en voeren toegangscontroles uit. Zo weten we zeker dat alleen klanten ons terrein betreden. U stalt uw caravan dus met een goed gevoel op onze parkeerplaats. Naast caravans is het ook mogelijk om uw camper, vouwwagen, boot op trailer of auto te parkeren.

Meer weten over de beschikbaarheid en prijzen? Bel 023-5362626.

Onze openingstijden

Maand april tot en met oktober dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur.
Maanden mei, juni, juli en augustus ook in de avonden geopend van 19.00 tot 20.00 uur.

Vanaf november tot en met maart is toegang uitsluitend mogelijk op afspraak.

Binnenstaling

Wilt u uw caravan binnen stallen en niet buiten? Klik hier voor meer info.

Omdat geen caravan of wens hetzelfde is, kunt u het beste telefonisch contact opnemen met uw vragen over de beschikbaarheid en prijzen.