Stal uw caravan schoon en droog

Overdekte caravanstalling in Noord-Holland

Een caravan, camper of vouwwagen: het is een kostbaar bezit. Zorg daarom dat uw voertuig gedurende het jaar veilig en beschermd tegen het weer gestald staat bij Caravanstalling Zeevaarder. Het terrein ligt tussen Haarlem en Amsterdam en is gemakkelijk bereikbaar. Bel 023-5362626 voor prijzen en beschikbaarheid.

Combinatie

Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een combinatie: Dan staat uw caravan in de zomer buiten, met het voordeel dat u hem altijd kunt halen zonder te bellen. Vanaf oktober tot april staat uw caravan binnen, hij blijft dan schoon en droog

Ruime, overdekte caravanstalling in Noord-Holland

Op het grote terrein van Caravanstalling Zeevaarder zijn speciale loodsen gebouwd voor de overdekte stalling van uw caravan, camper, vouwwagen of boot op trailer. Gedurende het jaar staat uw voertuig hier veilig en goed beschut tegen slecht weer en vrieskou.

Komt u uw voertuig ophalen? Bel de dag van tevoren voor een afspraak. Dan zorgen we dat uw voertuig veilig uit de loods gehaald wordt. Doordat wij zelf de voertuigen verplaatsen, loopt u minder risico op schade door het verrijden van andere voertuigen.

Meer weten over de mogelijkheden bij Caravanstalling Zeevaarder? Bel voor prijzen en beschikbaarheid 023-5362626.

Onze openingstijden

In april tot en met oktober dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur.
In mei, juni, juli en augustus dagelijks ook in de avonden geopend van 19.00 tot 20.00 uur.

Van november tot en met maart is toegang uitsluitend mogelijk op afspraak.

Opslagcontainers

Heeft u opslagruimte nodig voor huisraad tot handelswaar? Bij ons kunt u alles vrijwel opslaan. Klik hier voor meer info.

Omdat geen caravan of wens hetzelfde is, kunt u het beste telefonisch contact opnemen met uw vragen over de beschikbaarheid en prijzen.